Back to the Future Movie Score

690.00ден

Категорија:

Филмски постер: Враќање во иднината е неверојатно пријатно и смешно филм, во кој се гледа дека Марти МекФли (Мајкл J.. Фокс) се враќа назад во времето во магазинот за време на автомобилот создаден од Док Браун (Кристофер Лојд); тој ненамерно ги спречува своите родители да се сретнат, па затоа мора да претрпи напор да ги натера да се сретнат, полн со класични линии и сцени; Мајкл Ј. Фокс и Кристофер Лојд се одлични во „Враќање во иднината“.

  • Регистрирај се
Ја заборавивте лозинката? Внесете го вашето корисничко име или е-маил. Ќе добиете линк за да креирате нова лозинка преку е-маил